|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Sådan bliver du en god leder
1. Vær til stede og motiver dit personale

Brug tiden på at være i dialog med dine ansatte, i stedet for at bruge tiden på administrativt arbejde ved skrivebordet.

2. Brug coaching til at få dine medarbejdere til at performe bedre

Coaching betyder at man får det bedste ud af folk, ved at fokusere på deres gode sider.

3. Udvis tillid ved at uddelegere opgaver til dit personale

Når man viser tillid til sine medarbejdere, så vokser de normalt med opgaven. Det er vigtigt at de hele tiden får du opgaver. Hvis arbejdet er interessant så kan det betyde at de bliver i virksomheden. En god leder udnytter de specialister, han eller hun kan trække på.

4. Opsæt mål for hvad du ønsker af dine medarbejdere

Fortæl dine medarbejde hvad du forventer af dem, så er klart og præsist og ikke kan misforståes. De skaber stres hos medarbejderene hvis de ikke er sikre på hvad der forventes af dem.

5. Reflektere for at skabe udvikling

Stop op en gang imellem og reflekter over hvordan det går, og lær af evt. succes og fejl. Det er vigtigt at være bevidst om hvordan det går i hverdan. Mange har det med at glemme den dagligere opmærksomhe, og bare lade hverdagen tage over.

6. Vær bevidst om dit ansvar

Du sidder med det overordnede ansvar. Det betyder, at du skal vide, hvornår du skal træffe beslutninger, også selvom de ikke må være populære blandt dine ansatte.

7. Giv løbende feedback

Feedbacken er med til at hjælpe og styrke dine lederegenskaber, idet feedbacken skaber forbedringer, der kan gavne personen og hele virksomheden.

8. Lær dig selv at kende

Hvis ikke du kender dig selv, så er der risiko for at du overfører noget at din egen historie til andre. Det er vigtig man holder sin historie ude, så man kan være i nuet.

Kategorier på sider:

Risikovurdering Coaching Human Resource Management Selvledelse Tilbud Projektmål Driftsledelse Stress og ledelse Ledelse bøger Projektledelse Sådan bliver du en god leder Coaching bøger Gode råd til lederen Bøger Content Management System
 
 
 Du er her: Lederkursus - Personlig udvikling Lederkursus - - Hvad er Lederkursus en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.